Posters met stadsgezichten nodigen uit tot een rondvaart!

Een van de leukste manieren om een (vreemde) stad te verkennen is door een rondvaart te maken. De meeste steden beschikken over rondvaartboten die door de wateren – grachten en rivieren – van de stad varen, zodat de toeristen van een heerlijke boottocht kunnen genieten. Zo kunnen ze ook de delen van de stad verkennen die vanaf de openbare wegen vaak aan het zicht onttrokken zijn. Vaak worden er per stad meerdere soorten rondvaarten aangeboden.

De huidige coronamaatregelen

Helaas zijn de rondvaartbedrijven tegenwoordig verplicht om zich te houden aan de overheidsmaatregelen met betrekking tot corona. Dat betekent dat alle rondvaartboten momenteel niet mogen varen. Dit is een gigantische tegenslag voor de toeristische sector: het leidt tot enorme economische schade en bederft de pret voor zowel de rondvaartbedrijven als de toeristen. Hopelijk gaan we gauw weer betere tijden tegemoet.

Posters aan de wand

Door de geldende coronamaatregelen is iedereen min of meer gedwongen om zoveel mogelijk thuis te blijven. Dit is dan ook het ideale moment om onze tijd te besteden aan de inrichting van onze woning. Een eenvoudige manier om een woonruimte bruisend te maken, is door enkele posters met stadsgezichten aan de wand te hangen. Zulke posters kan je onder meer bij BGA bestellen. Om weer in een reisstemming te komen, kunnen we posters van bijvoorbeeld Parijs, Stockholm, Venetië of Lissabon aanschaffen. Dit soort posters krijgen een luxe uitstraling door ze in te kaderen met een stijlvolle lijst. Ook voor mooie omlijstingen kan je bij BGA terecht.

De juiste sfeer creëren

Als je van plan bent om binnenkort een mooie rondvaart over de Seine door Parijs te maken moet je dus nog even geduld hebben. Maar door enkele posters, waarop stadsgezichten van deze mooie stad staan afgedrukt, aan de muur te hangen kom je alvast in de juiste sfeer: Parijs lijkt zo weer een stapje dichterbij. In de Franse hoofdstad worden overigens diverse rondvaarten aangeboden, waaronder Bateaux Parisiens en Vedettes du Pont Neuf.

Foto’s maken

Een rondvaart door een historische stad of prachtig natuurgebied leent zich uitstekend voor het maken van schitterende foto’s. De meeste toeristen maken hier dan ook dankbaar gebruik van. Hoewel je deze foto’s digitaal kan opslaan, is het leuker om ze bij thuiskomst te laten afdrukken en ze vervolgens in een uniek fotoalbum te plakken, zodat de herinneringen aan de rondvaart tastbaar zijn. De meest bijzondere foto’s kunnen worden ingelijst. Zowel lijsten als fotoalbums zijn verkrijgbaar in de webshop van BGA.