Op zoek naar de allermooiste posters van boten?

Ben je dol op de zee, de wind en de zon? Vaar je graag en droom je constant over je volgende dag op het water? Dan kan je de zee dichter bij huis halen door posters van boten in huis te halen. Bij de kunstwebshop gallerix.nl vind je stijlvolle fotokunst, waarop in zwart-wit en sepiatinten zeegezichten met boten zijn afgebeeld. Daar kun je nu de volgende posters in verschillende formaten bestellen. Zodat het gemis van golvend water een klein beetje wordt goedgemaakt.

‘Fisherman and Birds’

Een avondlijk tafereel van ver weg. Een Aziatische visser peddelt zijn smalle bamboe sampan over een stille rivier, met op de achtergrond steile, mysterieuze rotsformaties. De visser gebruikt een oeroude methode om zijn buit te bemachtigen: de lantaarn voorop zijn bootje lokt vissen aan, waarna getrainde aalscholvers met een duikvlucht de vangst binnenhalen. Met posters als ‘Fisherman and Birds’ verlevendig je Hollandse huiskamer met een zweempje exotica, zonder dat het kitsch wordt.

‘Sailing Boat’

Een blik langs de voorsteven van een zeilboot. In de verte is een landtong zichtbaar, verder zijn er alleen golven en lucht. Waar gaat de reis heen? Naar een onbekende bestemming, naar een favoriete plek van de opvarenden? Of is de landtong een valse hint, en is deze boot bestemd om alle oceanen van de wereld te doorkruisen? Met posters als deze kan je blijven dromen over nieuwe horizons en eindeloze reizen die je misschien ooit nog maken zult…

De ‘Surfers’-posters

Er zijn bij gallerix meerdere posters te koop waarop surfers en surfplanken afgebeeld staan. Stoere mannen en slanke vrouwen met een surfboard onder de arm, op het punt om de branding te bedwingen. En posters van de iconische Volkswagenbusjes met één of meer surfplanken op het dak, onderweg naar een zonnig strand ver weg. Een strand waar jij zelf zou willen wezen – maar posters van de surfsport ophangen is misschien the next best thing. De ‘Surfers’-posters zijn verkrijgbaar in zwart-wit, in sepiatinten en in aantrekkelijke pasteltinten.

‘Birds over Lake’

Een eenzame, verlaten roeiboot op een grijs meer, met een zwerm zwarte vogels die het vaartuigje passeert. Waar is de roeier gebleven? Is hij bezig met het nemen van een verfrissende duik? Of symboliseren de lege boot en de vogels verlies en vergankelijkheid? Stof tot na nadenken – en met posters als ‘Birds over Lake’ krijg je een artistieke afbeelding in huis die tot reflectie inspireert. Voor jezelf, en ook voor de mensen die je uitnodigt.

‘Boat on Beach’

Als je thuiskomt van een lange werkdag in een steriel kantoor, dan kan je wel wat escapisme gebruiken. Wie heeft er nooit van gedroomd om op een stil, onbewoond eiland te stranden? En daar een nieuw leven te beginnen, ver weg van de stressvolle samenleving waarin constant eisen aan je worden gesteld? Posters als deze ‘Boat on Beach’ verbeelden dat verlangen. Een lege roeiboot, misschien aan de kust van de Stille Oceaan. Zonder tekenen dat de eigenaar ooit nog van plan is om het vaartuig terug de zee in te schuiven: hij of zij is eindelijk waar hij wezen wil.