De meest luxe cruiseschepen ter wereld

Een cruise is voor iedereen weggelegd. Een week op een schip, van alle gemakken voorzien zijn, terwijl je prachtige bestemmingen aandoet: het hoeft extreem veel te kosten. Maar voor de superrijken onder ons zijn er natuurlijk vakanties van een heel andere klasse beschikbaar. Dat geldt ook voor cruises. Een aantal van deze cruiseschepen kennen voorzieningen en attracties die normale stervelingen niet eens op het land zullen tegenkomen. Dit zijn vier van de meest luxe cruiseschepen ter wereld. Lees wat ze je te bieden hebben – als je het geld ervoor bijeen kunt schrapen.

Crystal Serenity

Dit schip, dat ruimte biedt aan 1000 passagiers, heeft uitgebreide gelegenheden voor entertainment. Aan boord kan je golfen, dansen verschillende muziekshows bekijken en meedoen met karaoke. De toneelshows hier zijn van een Broadway-achtige kwaliteit en de dineropties zijn fantastisch. Dit schip biedt voorzieningen voor de hele familie, en geen buitenissige en uitdagende activiteiten. De activiteit die er zijn zijn echter van hoog niveau. Lezingen door verschillende grote acteurs, politici en andere celebrities staan regelmatig op het programma.

Silver Muse

De Silver Muse heeft een capaciteit van 600 passagiers, en staat bekend om zijn uitstekende mogelijkheden om te dineren. In plaats van één groot restaurant zijn er acht kleine restaurants aan boord, allemaal met een eigen thema en cuisine. Ook de hutten, als je ze nog zo mag noemen, zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Hier genieten de gasten van enorme flatscreens, badkuipen en een persoonlijke butler. Geweldige persoonlijke service is sowieso een hoogtepunt van een verblijf aan boord van dit cruiseschip. The crew buitelt over zichzelf heen om elke wens van de passagiers, hoe klein ook, te vervullen. Al is het een persoonlijke taart van https://www.jeeigentaart.nl/. Hierdoor geniet je van een ongekend comfort tijdens je reis.

Seabourn Encore

Dit vaartuig heeft een capaciteit van 600 personen. Het heeft een bijzondere fraaie vormgeving en is gericht op ultieme ontspanning. Elke suite aan boord van dit schip heeft zijn eigen balkon, waar gasten kunnen genieten van de tropische zon. Aan boord Is een compleet saunacomplex met lounge areas, privé cabanas en jacuzzi’s. Om de sfeer aan boord optimaal te houden heeft de Seabourn Encore een uitgebreide selectie aan open bars, elk met een variëteit aan wijnen, bieren en sterke drank.

Seven Seas Explorer

De uitstekend bekend staande Seven Seas Explorer heeft een capaciteit van 750 passagiers. Het schip is prachtig gedecoreerd met graniet en marmer, en aan boord bevinden zich meer dan 500 exquisiete kristallen kandelaars. Ook zijn er aan boord meer dan 2500 kunstwerken te bewonderen, waaronder een aantal meesterwerken. De bars van de Seven Seas Explorer zijn uitgebreid. Het schip staat erom bekend dat het zijn gasten een uitgebreide gelegenheid geeft om de verschillende bestemmingen waar het aanmeert te verkennen.